Fettisdagen, vilken smärta.

Tisdag, en vanlig dag? nja det är också Fettisdagen och då får jag köpa årets första semla! eller får och får, man får ju köpa semlor när man vill men just semlan är en sak som jag tycker det är ok att vänta på, ungefär som Surströmming…Stinkyfish ”nudge nudge”

Så det är så här jag börjar mina första trevande steg att kanske börja skriva något, en blogg, dagbok eller kanske bara inspiration? och lite gnäll.

Eftersom jag skall leva upp till bilden av medelålders man så måste vi ju få in lite krämpor och/eller sjukdom, eller hur?

Jag har haft ont i ryggen i c.a 4 dagar  och är sjukskriven, det är rätt sällan jag har värk av något slag, ryggont kanske vartannat eller en gång om året och då övergående när man sovit konstigt.

Denna gång var det eländigt, jag testade med alla möjliga varianter av receptfria smärtstillande tabletter men ingen hjälpte! och så ringer jag 1177 Vårdguiden och rådet blir Naproxen och Alvedon tillsammans, och tydligen var det svaret på gåtan, nu skall jag bara återhämta mig en dag eller två så är jag ”på benen” igen.

Och du är mycket välkommen hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s