Tråkigt på jobbet?

Jag avslutade i morse 3 nätter på jobbet, kom hem straxt för 08 och gick till sängs nästan på en gång, Vaknade och gick upp straxt efter 15.

Detta var ju midsommar helgen och på min arbetsplats kan sådant påverka hur mycket vi har att göra, men denna gång var det som en ganska normal helg, vilket betyder lugnt och lite till mycket tråkigt.

Jag har jobbat på min nuvarande arbetsplats sedan sommaren 2015 och det är hyfsat ok vill jag säga, men det är nog inte riktigt sant utan mer det lätta svaret att ge istället för att behöva fundera och gud förbjude ta ställning till sitt liv och det val jag gjort.

Jag såg en film idag på Youtube som fick mig att skriva denna text, den heter

”The one factor causing depression and anxiety in the workplace”

Här pratar man om hur vi kan påverkas av hur våran arbetsplats funderar och gå så långt som depression och ångest vilket ju är ganska mycket värre än Tråkigt på jobbet…

Jag har ganska ofta just tråkigt på jobbet, eller det är det jag säger i mitt huvud och till familj och vänner, men kan det vara större och värre än så?

Ganska nyligen insåg jag att jag inte varit helt ärlig för mig själv och för min omgivning under en lång tid, jag sa att mitt arbete inte var så viktigt för mig och inte påverkade mig som person och hur jag upplevde mig själv så mycket, det tror jag nu var fel!

Jag har en ganska tråkig tillvara privat när jag är ledig och måste nog erkänna att mycket av min identitet är mitt arbete, vare så jag vill eller inte, och då bör jag nog bry mig om hur jag trivs med mitt arbete och på min arbetsplats?

Jag har en ganska nära vän som jag minns sa för många år sedan att han liksom kunde koppla bort hjärnan när han gick till jobbet och utföra det utan att det påverkade honom särskilt negativ även om jobbet var monotont och tråkigt, för att sedan leva upp på fritiden, så skulle jag vilja se mig själv, att Jobba för att leva och inte Leva för att jobba.

Hur känner du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s