Movember

Då var det dax igen för Movember!

För 5 året är jag med och samlar in pengar via Movember till förmån för forskning och att uppmärksamma, mental ohälsa hos män, Prostatacancer, Testikelcancer och vikten av motion och att röra på sig.

Jag var med första gången 2014 och har varje år försökt att få in lite pengar, till dags dato har jag fått in 4550 kr totalt.

Vill poängtera att jag själv får inga pengar eller bonus för detta, det jag får är att det känns bra att försöka göra något litet och det är värt mycket för mig!

Så i år precis som föregående år går det till så att den 31 oktober tar jag en bild som jag lägger ut på Facebook med mig skäggig och som jag ser ut den dagen, och den 1 November (MOvember) slätrakar jag mig och tar en ny bild, och från den dagen odlar jag en mustasch under hela november för att väcka uppmärksamhet för detta ändamål genom att folk undrar varför jag ser ut som jag gör, ett skratt? och på så sätt få igång ett litet samtal om jag har tur och kanske en slant skänks?

Något som är nytt för i år för mig som är knutet till Movember är att gå 200 km under november månad.
Jag har också startat en insamling på Facebook för första gången.

Lite fakta, fram till 2017 har Movember globalt samlat in 564 miljoner kronor! Länk

Så vad hoppas jag ifrån andra? ja kanske att vi tar tillfället i akt att tänka på och tala om ovan saker lite mer, kanske skänka en slant stor eller liten, kanske söka på nätet och lära oss lite mer om dessa saker, kanske berätta för andra om dina egna erfarenheter?

Allt avslutas den sista november med sista bilden på vad som hänt under månaden och förhoppningsvis några garv och leenden! och kanske någon krona till forskningen.

 

31 Oktober dagen före starten av Movember

1 November – dag 1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s