En ny dag

Fan vad jag blev aktiv på bloggen den senaste tiden…

Igår var det en helt normal dag, man kan nog tro att jag var jäkligt deppig just då men det var jag inte, det är nog som många säger att alkohol släpper på lite spärrar och då skrev jag rakt ut vad jag känner, och det mesta om inte allt är fortfarande som jag känner.

En sak jag glömde var en bild, så här kommer den och den tillhör då gårdagens post När andan faller på.

Det är PRECIS så!

Jag fick en insikt som jag tror jag skrivit om förut och det har att göra med terapi eller när man kommer till insikt och fundering om ens liv.

Att gräva i saker som är jobbigt gör inte alltid att man mår bättre även om det är syftet att till slut nå fram till, ofta skjuter man ifrån sig jobbiga tankar och händelser eller problem och till viss del hjälper ju det, man tänker inte på dom och det upplevs som en form av lättnad, nästan som en säkerhetsventil när trycket blir för stort eller man inte vet hur man skall hantera det.

När man börjar gräva och titta på saker och försöker att hantera dessa saker så är möjligheten eller risken att man mår sämre för nu är det uppe i ljuset…

Detta hade jag aldrig tänkt på och hade jag vetat det innan hade jag möjligen aldrig tagit steget att börja rota i mig själv?

Vanbot – Ringing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s