Om mig

Hej och välkommen till min smått förvirrade försök till en blogg och som jag nu inser är mer en dagbok som jag skriver i sporadiskt.

Jag är en kille mentalt och en gubbe fysiskt på dryga 50 år när detta skrivs, bor och arbetar i Stockholm sedan straxt över 20 år sedan.

Orsaken till att denna blogg existerar är att jag som ovan skrivare vill få möjligheten att prata och berätta om hur mitt liv ser ut på ett så ärligt sätt jag kan, eller kanske snarare som den verklighet jag uppfattar, detta är viktigt att säga, jag har inga planera på att redigera det jag skriver för att livet är hejsan hoppsan kul om 1 månad eller 10 år, det jag skriver skall stå för hur det kändes just vid det tillfället.

Jag kallar bloggen ibland ”Stinkyfish – Ibland blir jag så osäker” och den andra delen har med min osäkerhet att göra, inte speciellt genomtänkt men det får stå kvar så länge.

Jag kallar mig Drexos i bloggen men vill man verkligen ta reda på vem jag är så är ju det otroligt enkelt men jag kommer i nuläget inte att skylta med det, jag skulle uppskatta om du som läser detta är respektfull mot det öppenhjärtiga jag skriver.

Bloggen skapade jag i juni 2018 om jag minns rätt.

Just nu är den väldigt spretig i sitt innehåll, jag har blandat in roligt och tråkigt högt och lågt, ljust och mörkt så till och med jag blir förvirrad, vi får se vad detta kan leda till.

Om du läst så här långt så är du varmt välkommen och jag hoppas att detta kan vara till lite hjälp för någon människa som känner sig lite vilsen.